Moj blog...
Pinkday
Moj banner
Ige Hosted by IgeShack.us

Pinkday

Samo copy-paste!

Kari
Glitter Maker
Brojač posjeta
10545
podržite moj blog!!!
Glasaj za moj blog na www.croblogeri.com
kasica -prasica ;)
Plati svoj komentar!
evo ovo je jedna kasica-prasica,koja je gladana! Nakon svakog vašeg komentara nadam se da ćete mi ostaviti kunu ;).
Hihi! Unaprijed hvala!
Vaša pinkday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
all good things
Free Music
Free Music
Blog
subota, srpanj 28, 2007
Joj napisala sam evo upravo post o tome kako mi je bilo na moru i zaboravila sam ga copy, i sad ga više NEMA !!!! Ne da mi se ponovo pist jer je ogroman,malo kada mi se ruka odmori ću ga ponovno napisati...otprilike za nekih tjedan dana..kiss sada svima.
______________
Velkiki pusss šalje vam vaša pinkday!! kiss
pinkday @ 12:24 |Komentiraj | Komentari: 87 | Prikaži komentare
četvrtak, lipanj 21, 2007
Ej bok svima!! Jupi danas je bio zadnji dan škole,jeeeeeej! Ma prošla ja s odličnim , iako tek 29.6. idemo po knjižice. I ima još nešto, javam dana s idmen na more. Idem na Pag u Novalju...ajme falit ćete mi jako tih 5 dana...kmee. Ali ja se brzo vraćam...no onda opet idem hehe...ali na malo duže vrijeme...mjesec dana...hihi. Joj super jedva čeka. Sada sam si upravo sloožila rubu...iiiii...krečem za 2 sata. Uff...ma nemogu vam opistai kako jedva čekam plažu,valove...i sveeeeeeee!! Jupi jupi jupi!!!! Idem na moreeeee. Ova školska godina mi je tako jako brzo prošla...najbrže do sada hehe...jupi jej. Mislim da će tata nositi laptop pa ću vam se moći povremeno javljati i biti na msn-u ali bez kamere. Kmee. Kada se vratim budem vam sve prepričala u detaljima kako je bilo. Joj da i Kari ide samnom...uff...kak ću ses isplivat. Ja i pas, ko brže..hehe...šala! Ajme sada već se moram ići još lagano spremat...znate...punjač,mobitel,slušalice,mp4...i tak te stvari. Budem vam i ispričala kada se vratim kako je bilao na ronjenju s bocom hihi...jedva čekam . I još Zrće ,ajme kako će mi biti lijepo. Mičem se napokon izz ovog pakleno vručeg grada,jeej! Već sada unaprijed šaljem svima veeeeeeeeeelike slane i morkske puseeeeeeee!!! A najviše će mi faliti: 

http://paula.bloger.hr   
http://petra15.bloger.hr  
http://the_witch.bloger.hr ...i još puuuuuuuuuuuuuuuuno puuuuuuuno njih...kissi-kissi

___________________
Veliki pozz šalje vam vaša pinkday!
                                                                                                     
pinkday @ 10:51 |Komentiraj | Komentari: 30 | Prikaži komentare
ponedjeljak, lipanj 18, 2007
Bok svima. Ajme,pa ja ću se ubiti!!!1 Joj ma napislala sam jedan od svojih dužih posteva i nije mi ga spremio,a joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj1 M ane mogu vjerovati!!! JeDNOSTAVNO NE MOGU! Ovak...moram ispočetka izgleda! Pa ovako,u utorak sam išla na izlet s razredom, u Trakošćan i u varaždinske toplice. Prvao smo išli u Trakošćan...i bili tamo 10 minuta, tako da nismo ništa,ali ništa  uspjeli vidjeti. Ali nema veze,tako i tako nije bilo zanimljivo u Trakošćanu . Tamo smo bili do 10:30 sati , a zatim smo morali ići u neki kafić jer smo u toplice smijeli ući tek u 12:30. Onda smo nažalost bili u tom kafiču bili 1 sat i neću vam ni prepričavati kako smo se dosađivali tamo,ajmee. I onda je napokon došlo vrijeme za toplice, krenuli smo,vozili se negdje malo manje nego sat vremena i napokon stigli. Prvo smo išli jesti neku pizzu,koja je bila tako jako ljigava i bljutava da vam ja to nemogu opisati!!! I nakon te pizze,koju ja nisam ni probala, išli smo se tuširati. Poslije kratkotrajnog tuširanja skočili smo u bazen kao neki bedaci koji nikada u životu se još nisu kupali u bazenu...haha...ali jesmo . Špricalo,potopljavalo na sve strane...! Nitko se nije baš predugo zadržao u onom unutarnjem bazenu jer nije bio nidubok,a ni osvježevajuče hladaan. Bio je 36°c, i 1, 50 cm dubok. Naravno većina nas je bilo na vanjskom bazenu koji je bio po meni puuuno bolji nego onaj unutarnji jer je on bio samo 30°c, i ''samo'' 2,25 cm dubok hehe.Ali bio je super. Bila su tmao nažalost samo 2 tobogana, ja bi rađe da ih je bilo više,ali nema veze i 2 je dosta. Često smo išli na tobogane,jer su bili jako jeftini- ma samo 2 kune. Ja sam bila 10 puta na njima. Znam da je malo ali nije mi se dalo više se spuštati jer su jako dugački pa izmore haha. Narvno,tamo su bili i oni manji bazenčići za picigin i tako dallje. Bio je jedn super bazen di su neki kaoo slapiči i voda na tom mjesti masira...mene su leđe bolila od toga jer je stvano snažna voda. A dalje smo se samo kupali,kupali i kupali! Joj ma ja bit tak rado ponovno išla na tja izlet jer je bilo genijalnoooooooooooooooo!! Iako skoro pa svaki drugi vikend idem u toplice s roditeljima radi zabave, ovo je ipak bilo posebno jer sam išla sa savojim razredom!!!!!!!! Ja bi opet išla...kmeeeeeeeeeee!!!!!!!!
pinkday @ 14:14 |Komentiraj | Komentari: 42 | Prikaži komentare
ponedjeljak, lipanj 11, 2007
Dobro jutro svima...ajme ja sam na izboru za blogera dana...joj,nemogu vjerovat! Već zahvaljujem pjegi i animals na komentarima...jer sam ih sada pročitala. Ajde,možda pobjedim,a možda i ne,glavno da san ja bila u izboru hehe. Joj baš mi je drago. Kolko sam vidila već i imam dosta glasova,ajme ovi blogeri su svi ranoranilaci..hehe. I hvala vam puuuno na tim glasovima. I samo da vam još kažem da će svi blogeraši koji mi budu ostavili komentar biti će im komentari uzvračeni =).

  gigi_migi
8%
filozofiranje
2%
pinkday
69%
acab
19%
sebekica
2%


evo, tu sam vam i stavila izbor...haha.
Pusssssss
_________________
Veliki pozz šalje vam vaša Pinkday!
pinkday @ 07:43 |Komentiraj | Komentari: 160 | Prikaži komentare
nedjelja, lipanj 10, 2007
Bok svima. Evo meni je danas predobar dan,stvarno!!!!1 Jakoo puno blogeraša upravo se nalazi na izvanrednom blogeru http://aukcija.bloger.hr koje je tek otvorivši blog,napravio sjajan prijedlog. Npr.ja san morala ovstaviti 600 komentara jednom blogeru gangsta111, jer je na shoutboxu od bloga aukcija on dao najviše komentara blogerici the_witch,zatima kada joj je on isporučio 400 komentara,napravili smo aukciju ko će njemu dati najviše komentara, onda sam ja ponudila 600 i kada sam mu ja to isporučila,birali su za mene,moj the best prijateljica s blogera glorija dala je najvišu ponudu - 2000 komentara meni hihi. Sada ih ona upravo isporučuje hehe. Vidjet ćemo kada ona meni isporuči koliko će komentara ona dobriti. Morate probati tu igru stvarno je zakon!!!!!!!! I naravno morate sudjelovati. Ako niste shvatili ovu igru kako sam ja to objacnila,sve imate na blogeru http://aukcija.bloger.hr , i da opet je na redu-REKLAMA! Dobili smo novoga člana naše blogerske obitelji,a to je http://jana_93.bloger.hr tek ga je jučer napravila,ali se meni sviđa hihi. Ja kasnije vjerojatno idemm na kupanje na KOranu s mamoma tatom i sestrom...pussssss
______________
Veliki pozz šalje vam vaša Pinkday!
pinkday @ 12:34 |Komentiraj | Komentari: 317 | Prikaži komentare
četvrtak, lipanj 7, 2007
Dobro jutro...evo 10:30 je a   ja se tek sada probudila. Ajme kako sam sretna što danas i sutra nema škole....hvala ti bože...
Imam opet novu pozadinu...a šta ću kada ih volim mijenjat! Dnasa ću staviti isto neku sa srcima valjda,ma ne znam. Sada četiri dana nema škole, jer  još nisam brojala vikend! Još bolje,jeej!!!!!! . Hmm...danas nema škole,nema ničega,pa šta da ja onda radim cijeli dan?? Aha....pa znam šta bi mogla, biti na komeputeru cijeli dan,kasnije se malo sa sestrom šetat po gradu, i tako! Ali najduže vrijeme čemo ja i sestra sigurno biti na kompjuteru! Hihi...prekao kamere s Glorijom. Hvala vam na komentarima i na posjetama,jer mi je sada rating blogaa 308...puuuno hvala,ali se ja ipak nadam da će sutra biti još bolji...idem si sada neku pozadinu isve nači za blog da mi bude lješiši nego ova pozadina...hijhi...čao!
________________________
Veliki pozz šalje vam vaša Pinkday!
pinkday @ 10:29 |Komentiraj | Komentari: 445 | Prikaži komentare
srijeda, lipanj 6, 2007
Bok svima! Moram vam se javiti jer sam obečala da ću vam reći koliko sam dobila iz testa iz hrvatskog. Dakle dobiola sam 4, a falila su mi 2 boda do 5 grr. Ali nema veze...hihi...4 je ipak dobra ocjena! Sada upravo jedem , a u 15 sati idem s mamom tatom i Ivonom na pizzu u najbolju pizzeriju u Kaarlovcu-Tiffany! Ajme kako tamo rade dobre pizze,ma preodlične su! Pisali smo u školi neki sastav s naziivom ''ljetna sličica'', Joj,moram ga završiti...kmee. No budem ja to sv stigla . Imam opet novu pozadinu,ali ova mi je prepreprepreslatka, tako da ću je imati neko vriijeme. I još san m vam samo htjela javiti da sam uredila jedan blog...pa evo vam link http://mik_mik.bloger.hr , pa ako hoće još netko da mu uredimm bloga neka mi se samo javi...ki$$
_______________________
Velkiki pozz šalje vam vaša Pinkday
pinkday @ 13:40 |Komentiraj | Komentari: 47 | Prikaži komentare
ponedjeljak, lipanj 4, 2007
Bok svima! Javljam se i danas ;). Bože,pa šta je ovo sada vam se često javljam,a prije ste me morali moliti da napišem post jer mi se nije dalo . Bolje je ovako kada ja pišem posteve često,jelda?! Da. Joj baš super što su nam spojili ovaj petak s četvrtkom pa nemamo škole...jeej...u četvrtak i petak nema šškolle...jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! Ups...malo sam pretjerala. Onda ću stalno visiti na blogu,na msn-u, i naravno n a kameri s mojom Glorijom! Ajme,ovaj header mo je malo čudan,TITANIC-hehe. Ali budem ga promjenila kada nađem neku zanimljivu sliku koja bi mi bila dobra za blog. A sada je na redu - REKLAMA. Joj kako volim reklamirat sebe i druge blogove,hihi,u pozitivnom smislu naravno! Dakle ovak: JA SAM NAUČILA BARATATI S ONIM CSS-om, PA AKO NEKOGA ZANIMA, MOGLA BI MU SLOŽITI NEKU POZADINU ZA BLOG,ILI ŠTO VEĆ TAJ NETKO ŽELI. KORISNIČKO IME I LOZINKU MI MORATE DATI JER BEZ TOGA VAM NEMOGU NAPRAVITI. AKO SE PITATE KAKO ČETE MI DATI KOR I LOZ....OSTAVITE MI KOMENTAR KOJI ĆU JA ODMAH OBRISATI JER SAM STALNO NA BLOGU,ILI AKO MI NE ŽELITE DATI KOMENTAR, MOŽETE MI JOŠ BOLJE, POSLATI PRIVATNU PORUKU! I JOŠ SAMO NEŠTO,AKO E BOJITE DAVATI LOZINKU, NEMORATE SE BOJATI JER SE ONA KASNIJE SAMO PROMJENI U INDEX PROFILU! Dakle ne brinite se da ću vam nešto napraviti, jer lozinku možete naravno uvijek promjeniti. Huh...to bi bilo to...ne znam...baš mi se nekako uređuju blogovi! 
_____________________
Veeeliki pozz šalje vam vaša Pinkdayž!

pinkday @ 13:51 |Komentiraj | Komentari: 25 | Prikaži komentare
subota, lipanj 2, 2007
Huh...valjda ste primjetili da sada i ja čeesto pišem post?! Hihi...ma mora da je netko,bar netko to primjetio . Evo,došla ja iz Zagreba...ja i Ivona i mama smo se upravo vratile iz shopinga!! Bile po svim mogučim dučanima u Zagrebu! I šli smo s maminim autom...mama vozila 140 na sat na autoputu...fuji,puuno za moju mamu . REkla mi je sestra jučer da je NOV@ tv kupila bloger,jel to istina????? Ajme sada me baka zvala na telefon,da oču doć sa mamom i sestrom po trešnje...jer tamo kod moje bake ima trešanja...a teško mi hodat do tamo...treba mi 200 metara do bakine kuće . Ma buden se ja obukla i krenula za nekih pola sata jer mi se sada trenutno ne da,a baš bi jela trešnje...mljac! Eeeeeee,skoro pa vam nisam rekla kako je prošao test iz gramatike...sve zadatke sam riješilia, i 100% sam sigurna da će to biti za 4 ili 5,nravno kao svi ja bi 5,ali budemo vidjeli. Evo upravo došla moja Glorija na msn...(http://the_witch.bloger.hr), to vam je njen blog! I dem sada laganini,jer nas dve smo uvijek na kameri pa će tako biti i ovaja puta...kissa.
Joj,da,šta kažete,trebam vašu pomoč...dali bi mi bila bolja neka druga pozadina??
______________________
Veeliki pozz šalje vam vaša Pinkday!
pinkday @ 14:42 |Komentiraj | Komentari: 20 | Prikaži komentare
petak, lipanj 1, 2007
Jutro! Moj čudan naslov danas je ''lala'', a Bog zna zašto...hmm. Ma sva sam ja danasa nekako čudna...blabla. Danas u školi pišemo test iz gramatike,tako da trebam puuuuno učiti,ali ja sam ipak našla malo vremena za post . Ajme,držite mi fige...pravi sat imamo hrvatski-to znači da je prvi sat test ,neeeeeneeeneeeeeee. Upomoooooć! Molim vas da mi držite fige,ljudi,molim vas...haha a ja znan ko će meni držat fige,pa nadam se moja Paulica ako pročita post do tada. A ja se samo nadam da hoće
Joj....ali ja tako jako mrzim hrvatski da je to nešto nevjerojatnooo...gramatika...ajmeee. Ovakvaa će pitanja biti npr. ŠTO JE KOMPOZICIJA? - MEĐUSOBAN ODNOS POJEDINIH DIJELOVA KNJIŽEVNOG TEKSTA.
              ŠTO JE CRTICA? - KRAČA PRIPOVJETKA KOJA OBIČNO IZNOSI DOGAĐAJ U KOJEM SUDJELUJU JEDAN,DVA ILI TRI LIKA.
Joj...ja ovo neču znati...kmee...na ova dva pitanja sam znala odgovor,ali na ostale...! 
Hmm...jeste li vidjeli onu kasicu-prasicu koju sam ''ukrala'' Pauli? (šala,nisam je ukrala nego mi ju je dala,hvala joj na tome)! E pa ta kasica je gladna i htjela bi malo novaca,haha,postajem pohlepna .Ali ,molim vas,da kada mi ostavite komentar da mi date i kunu ako želite...ne prisiljavam vas . Ako me danas budete tražili na msn-u,ili na vikalici poslije osam sat,neće me biti jer idem van s mammom tataom i Ivonom! Jeej! Ok,to bi bilo to,i nemojte mi zaboraviti držat fige,hihii.
______________________
Veeliki pozz šalje vam vaša Pinkday!
pinkday @ 10:30 |Komentiraj | Komentari: 26 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.